Suport cu telefon pentru bicicleta Bovon.

Review suport de telefon Bovon pentru bicicletă – Funcționează?

Fără urmă de îndoială, un suport pentru bicicletă este un accesoriu necesar pentru cicliști, indiferent dacă mergi pe drum sau pe trasee.

Și nu este pentru ca tu să poți să mergi pe bicicletă și să dai mesaje. Asta dacă nu cumva vrei să intri cu fața într-un autobuz.

Dacă asculți muzică în timp ce ești pe bicicletă, folosești diverse aplicații pentru sănătate și/sau aplicații pentru ciclism precum Trailforks pentru hărți, atunci dacă-ți ții telefonul într-un suport o să fie de zece ori mai bine decât să îl pescuiești din buzunar sau să-l folosești în timp ce îl ai atașat de mână.

Am stat mult prea mult timp fără un suport pentru telefon. Nu-mi vine să cred ca nu m-am sinchisit să-mi iau unul. Pentru banii pe care îi dai (este foarte ieftin), oferă un nivel foarte mare de calitate-preț și îți face experiența de ciclism mai bună.

Înainte să am suport trebuia să mă opresc, să-mi scot telefonul din buzunar și să mă uit pe harta pentru a vedea pe unde sunt.

Acum merg în continuare în timp ce mă uit la progresul meu pe hartă. De asemenea, pot controla muzica și să citesc mail-urile de la cititorii fericiți ai acestui site.

Atât de multe opțiuni de suporturi pentru telefon

Există o grămadă de suporturi dintre care poți alege.

Nu le-am încercat pe toate.

Deși, tipul de suport elastic pe care îl am este bun pentru mine din moment ce se acomodează foarte ușor cu diferitele mărimi de telefoane, nu zgârie telefonul, este foarte simplu de instalat – una peste alta, stilul elastic părea să fie cea mai bună opțiune pentru mine.

Și am avut dreptate.

Pentru a fi specific, mi-am luat suportul de telefon BOVON pentru bicicletă.

Mă bucur de achiziția mea din moment ce merge perfect.

Aici este recenzia mea.

Se acomodează cu toate mărimile de telefon

Acest lucru este important pentru mine din moment ce îmi schimb des telefonul, deci suportul trebuie să se acomodeze după diferite mărimi. BOVON cuprinde telefoanele mici într-un mod confortabil, însă se întinde suficient pentru a acoperi telefoanele mari. Am un iPhone 8 Plus, ce este un telefon mare, și după cum puteți vedea în poza de mai jos, suportul îl ține numai bine.

Nu ai nevoie de unelte – îl prinzi și îl scoți precum pe un ceas

Acest suport se prinde de ghidon la fel de ușor precum ai pune un ceas la mână. Nu glumesc. Cureaua este din cauciuc elastic,se poate trage și atașa de o gaură din cureaua din plastic. Oricine poate face acest lucru.

Este ușor de atașat și este la fel de ușor să-l dai jos, deci îl poți folosi la orice bicicletă sau la orice are roți, precum un coș pentru cumpărături (îți menții lista de cumpărături în față tot timpul), cărucioare, scutere și așa mai departe.

Este pentru orice lățime de ghidon

Chiar dacă ai un ghidon subțire sau unul gros, curea se poate acomoda precum orice tip de ceas sau brățară smart.

Mai mult, se atașează într-un mod sigur de un ghidon conic datorită unei curele moi și maleabile. De fapt, bicicleta mea are un ghidon conic și se atașează de el foarte bine.

Se rotește la 360 de grade

Iubesc această funcție. Uneori ai nevoie ca ecranul să fie vertical, iar alteori orizontal. Îl poți răsuci și roti cu ușurință. În timp ce îl rotești se aude un click, ceea ce înseamnă că va sta în poziția pe care ți-o dorești.

Cauciuc moale – Nu îți va deteriora telefonul

Cu excepția cazului în care cazi cu bicicleta, iar telefonul tău va fi târât 3 metri pe jos, suportul de telefon nu îți va zgâria telefonul din moment ce porțiunea ce îl ține în loc este făcută din cauciuc moale și elastic. Unele suporturi sunt făcute din plastic tare, iar pe acestea trebuie să le rotești și să le ajustezi pentru a-ți securiza telefonul – acesta nu este stilul meu. Prefer simplitatea și aspectul plăcut, ce nu deteriorează, al lui BOVON.

Stă telefonul în loc în timp ce apeși pe butoane atunci când te plimbi?

Da, stă. Este surprinzător de sigur pe bicicletă. Are o prindere din cauciuc în interiorul curelei ce se pune pe ghidon pentru a nu aluneca atunci când îl folosești.

Îl poți prinde de braț sau la încheietura mâinii?

Nu. Nu este proiectat pentru a fi suport ce se prinde pe braț sau la încheietură. Vei avea nevoie de un produs diferit, proiectat fix pentru ca telefonul să poată fi atașat de braț.

Merge cu o husă de telefon ce poate fi folosită și ca portofel?

Am o husă pentru telefon pe care o folosesc și pe post de portofel pentru a-mi căra cardurile, banii și așa mai departe, drept care nu mai am nevoie să iau după mine un portofel. În orice caz, acest suport pentru telefon nu este bun pentru husele de telefon cu portofel. Când vreau să-l folosesc, trebuie să scot husa telefonului.

Acestea fiind spuse, dacă ai o husă simplă de telefon, acest suport va fi numai bun.

Îți blochează telefonul pe bicicletă?

Nu, suportul BOVON pentru telefon nu îți blochează telefonul de bicicletă. Cu alte cuvinte, nu îți lăsa telefonul nesupravegheat în suport. Cineva îl poate lua în câteva secunde.

Sunt fericit cu acest suport de telefon?

Poți paria că sunt. Este ieftin și cel mai important, este ușor de folosit.

Verifică preț suport de telefon Bovon aici!

Citește și: Thule T2 Pro XT – Suport pentru biciclete (cu extensie pentru 2 biciclete)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *